Brasserie

Een hippe & inspirerende plek voor een lekkere lunch

Den Bosch wordt dé bourgondische hoofdstad van het zuiden genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Ervaar het zelf en kies voor één van onze à la carte lunchgerechten. F @degruyter is een hippe, inspirerende plek voor een lekkere lunch. En met gratis parkeergelegenheid recht voor de deur.

F @degruyter is centraal gelegen in het voormalige productiebedrijf van grootgrutter De Gruyter. De zogenoemde huiskamer van de fabriek kenmerkt zich door een moderne, lichte, industriële inrichting en grote ramen voor een mooie natuurlijke lichtinval. Met lekker weer geniet je van de zonnige, mooie binnentuin met terras.

Van Bossche bol tot een gezellige borrel

Aan de basis van onze lunchkaart staat de klassieke, Franse keuken. Een uitgebreide lunchkaart die voor ieder wat wils biedt én die regelmatig wijzigt. Maar bij F @degruyter kun je veel meer dan alleen lekker lunchen. Ook voor een lekker kopje koffie met een ‘echte’ Bossche bol of een gezellig borrel ben je in onze brasserie aan het juiste adres. Of laat je al werkend inspireren door de creatieve omgeving waarin je jezelf bevindt.

Wij zien je graag bij F @degruyter. Tot snel!

Ervaringen van klanten

Hieronder vind je een greep uit de meningen van klanten die bij ons hebben gegeten of een vergadering of een event georganiseerd hebben. Wij presenteren met trots.

Afdeling Sport en Recreatie | gemeente ’s-Hertogenbosch

Ons jaarlijks ’S-PORTCAFE was dit jaar bij F @degruyter.
Een topplek voor inspiratie, verbinding, kennis en ontmoeten.
De faciliteiten waren top en de lunch was heerlijk.
Frits denkt actief mee en is flexibel in het kijken naar mogelijkheden om er een top bijeenkomst te maken.
Dank voor de samenwerking.

Medewerker Opleiden Trainen Oefenen Bevolkingszorg, Veiligheidsregio Brabant Noord

Ik heb voor een aantal evenementen en overleggen gebruik gemaakt van de faciliteiten van  de Gruyterfabriek. Buiten het feit dat de locatie inspirerend is ben ik uitermate te spreken over de dienstverlening. Een klantgerichte open communicatie, flexibele houding en zeer professioneel.
Een aanrader voor zakelijk vergaderen, lunchen en elkaar te ontmoeten!

Managing Director Intracto

F @degruyter is een verlengstuk van ons kantoor. Wij genieten regelmatig met relaties van een lunch bij Frits (en z’n team). Intracto huurt ook regelmatig zalen voor evenementen, waar we tientallen mensen ontvangen in een prettige omgeving. Parkeren is altijd makkelijk en we merken dat veel klanten ook regelmatig (blijven) werken in de Brasserie.
De lunchkaart is overzichtelijk, en daarom is het dus mogelijk om ‘snel’ even iets te eten. Het is belangrijk dat er een ‘huiskamer’ wordt gecreëerd in de Gruyterfabriek. Frits snapt hoe je een invulling geeft aan gastvrijheid.

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews