Events

Dé ideale locatie voor elk evenement

F @degruyter is niet alleen de perfecte locatie voor een lekkere lunch of een zakelijke vergadering. Het is ook dé ideale locatie voor jouw (bedrijfs)evenement. Gratis parkeergelegenheid en een perfecte catering. Wat wil je nog meer?

Wat betreft jouw evenement zijn onze mogelijkheden eindeloos. Van de perfecte catering in de vorm van buffetten of hapjes tot mooie inspirerende vergaderruimtes en een zonnige binnentuin met terras. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen maken we jouw event gegarandeerd tot een groot succes.

Ervaringen van klanten

Hieronder vind je een greep uit de meningen van klanten die bij ons hebben gegeten of een vergadering of een event georganiseerd hebben. Wij presenteren met trots.

Medewerker Opleiden Trainen Oefenen Bevolkingszorg, Veiligheidsregio Brabant Noord

Ik heb voor een aantal evenementen en overleggen gebruik gemaakt van de faciliteiten van  de Gruyterfabriek. Buiten het feit dat de locatie inspirerend is ben ik uitermate te spreken over de dienstverlening. Een klantgerichte open communicatie, flexibele houding en zeer professioneel.
Een aanrader voor zakelijk vergaderen, lunchen en elkaar te ontmoeten!

Managing Director Intracto

F @degruyter is een verlengstuk van ons kantoor. Wij genieten regelmatig met relaties van een lunch bij Frits (en z’n team). Intracto huurt ook regelmatig zalen voor evenementen, waar we tientallen mensen ontvangen in een prettige omgeving. Parkeren is altijd makkelijk en we merken dat veel klanten ook regelmatig (blijven) werken in de Brasserie.
De lunchkaart is overzichtelijk, en daarom is het dus mogelijk om ‘snel’ even iets te eten. Het is belangrijk dat er een ‘huiskamer’ wordt gecreëerd in de Gruyterfabriek. Frits snapt hoe je een invulling geeft aan gastvrijheid.

Afdeling Sport en Recreatie | gemeente ’s-Hertogenbosch

Ons jaarlijks ’S-PORTCAFE was dit jaar bij F @degruyter.
Een topplek voor inspiratie, verbinding, kennis en ontmoeten.
De faciliteiten waren top en de lunch was heerlijk.
Frits denkt actief mee en is flexibel in het kijken naar mogelijkheden om er een top bijeenkomst te maken.
Dank voor de samenwerking.

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews