Over F

Over F @degruyter

Brasserie F @degruyter is de huiskamer van het prachtige industriële monumentale erfgoed De Gruyterfabriek. De brasserie is centraal gelegen in het voormalige productiebedrijf van grootgrutter De Gruyter. De Gruyterfabriek biedt onderdak aan ruim 195 creatieve bedrijven.

Kenmerkend aan F @degruyter is de prachtige lichtinval door de grote raampartijen, de lichte, modern inrichting, het industriële karakter en de mooie zonnige binnentuin. Niet alleen dé locatie voor een lekkere lunch, een gezellige borrel en een kopje koffie, maar ook voor een vergadering of event in hartje Den Bosch.

Van Brasserie De Gruyterfabriek naar F @degruyter

De naam van Brasserie De Gruyterfabriek is gewijzigd in F @degruyter. F staat enerzijds voor Frits, de eigenaar van F @degruyter en anderzijds voor ingang F, de ingang waaraan de brasserie grenst.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van F @degruyter als brasserie, vergaderlocatie of voor een evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ervaringen van klanten

Hieronder vind je een greep uit de meningen van klanten die bij ons hebben gegeten of een vergadering of een event georganiseerd hebben. Wij presenteren met trots.

Afdeling Sport en Recreatie | gemeente ’s-Hertogenbosch

Ons jaarlijks ’S-PORTCAFE was dit jaar bij F @degruyter.
Een topplek voor inspiratie, verbinding, kennis en ontmoeten.
De faciliteiten waren top en de lunch was heerlijk.
Frits denkt actief mee en is flexibel in het kijken naar mogelijkheden om er een top bijeenkomst te maken.
Dank voor de samenwerking.

Medewerker Opleiden Trainen Oefenen Bevolkingszorg, Veiligheidsregio Brabant Noord

Ik heb voor een aantal evenementen en overleggen gebruik gemaakt van de faciliteiten van  de Gruyterfabriek. Buiten het feit dat de locatie inspirerend is ben ik uitermate te spreken over de dienstverlening. Een klantgerichte open communicatie, flexibele houding en zeer professioneel.
Een aanrader voor zakelijk vergaderen, lunchen en elkaar te ontmoeten!

Managing Director Intracto

F @degruyter is een verlengstuk van ons kantoor. Wij genieten regelmatig met relaties van een lunch bij Frits (en z’n team). Intracto huurt ook regelmatig zalen voor evenementen, waar we tientallen mensen ontvangen in een prettige omgeving. Parkeren is altijd makkelijk en we merken dat veel klanten ook regelmatig (blijven) werken in de Brasserie.
De lunchkaart is overzichtelijk, en daarom is het dus mogelijk om ‘snel’ even iets te eten. Het is belangrijk dat er een ‘huiskamer’ wordt gecreëerd in de Gruyterfabriek. Frits snapt hoe je een invulling geeft aan gastvrijheid.

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews