De Boardroom

Capaciteit: maximaal 30 personen

Ben je voor een vergadering of brainstormsessie met een select gezelschap op zoek naar een unieke, creatieve, intieme locatie? Dan is De Boardroom bij F @degruyter dé vergaderlocatie voor jou.

Intieme sfeer met veel daglicht

De Boardroom bevindt zich op de begane grond en grenst aan de brasserie. Deze vergaderruimte kenmerkt zich door de intieme sfeer in combinatie met veel daglicht. De mooie industriële inrichting en de inspirerende omgeving van de De Gruyterfabriek zorgen gegarandeerd voor een succesvolle vergadering of sessie.

Specificaties:

  • Oppervlakte: 38 m2
  • Hoogte: 3 meter
  • Meerdere zaalopstellingen mogelijk
  • Wifi aanwezig
  • Toegankelijk voor invaliden
  • Standaard een beamer en flipover aanwezig

Ervaringen van klanten

Hieronder vind je een greep uit de meningen van klanten die bij ons hebben gegeten of een vergadering of een event georganiseerd hebben. Wij presenteren met trots.

Afdeling Sport en Recreatie | gemeente ’s-Hertogenbosch

Ons jaarlijks ’S-PORTCAFE was dit jaar bij F @degruyter.
Een topplek voor inspiratie, verbinding, kennis en ontmoeten.
De faciliteiten waren top en de lunch was heerlijk.
Frits denkt actief mee en is flexibel in het kijken naar mogelijkheden om er een top bijeenkomst te maken.
Dank voor de samenwerking.

Managing Director Intracto

F @degruyter is een verlengstuk van ons kantoor. Wij genieten regelmatig met relaties van een lunch bij Frits (en z’n team). Intracto huurt ook regelmatig zalen voor evenementen, waar we tientallen mensen ontvangen in een prettige omgeving. Parkeren is altijd makkelijk en we merken dat veel klanten ook regelmatig (blijven) werken in de Brasserie.
De lunchkaart is overzichtelijk, en daarom is het dus mogelijk om ‘snel’ even iets te eten. Het is belangrijk dat er een ‘huiskamer’ wordt gecreëerd in de Gruyterfabriek. Frits snapt hoe je een invulling geeft aan gastvrijheid.

Medewerker Opleiden Trainen Oefenen Bevolkingszorg, Veilighgeidsregio Braband Noord

Ik heb voor een aantal evenementen en overleggen gebruik gemaakt van de faciliteiten van  de Gruyterfabriek. Buiten het feit dat de locatie inspirerend is ben ik uitermate te spreken over de dienstverlening. Een klantgerichte open communicatie, flexibele houding en zeer professioneel.
Een aanrader voor zakelijk vergaderen, lunchen en elkaar te ontmoeten!

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews