De Brasserie

Bij F @degruyter bieden we je niet alleen de mogelijkheid tot vergaderen, maar ook voor een lekker diner of een gezellig bedrijfsfeest. De Brasserie is dé locatie bij uitstek voor jouw feest of evenement. Een sfeervolle locatie met een bourgondisch karakter.

In een inspirerende omgeving

De Brasserie van F @degruyter bevindt zich direct aan ingang F van De Gruyterfabriek, op de begane grond. De Gruyterfabriek is dé creatieve hotspot van Brabant. Een mooie inspirerende omgeving dus. De sfeer wordt bepaald door de industriële inrichting, lichte, moderne inrichting en de mooie, grote ramen. Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van De Brasserie en laat ons je ontzorgen.

Specificaties:

  • Oppervlakte: 260 m2
  • Hoogte: 3 meter
  • Meerdere zaalopstellingen mogelijk
  • Wifi aanwezig
  • Toegankelijk voor invaliden
  • Standaard uitgerust met een geluidsinstallatie

Ervaringen van klanten

Hieronder vind je een greep uit de meningen van klanten die bij ons hebben gegeten of een vergadering of een event georganiseerd hebben. Wij presenteren met trots.

Medewerker Opleiden Trainen Oefenen Bevolkingszorg, Veiligheidsregio Brabant Noord

Ik heb voor een aantal evenementen en overleggen gebruik gemaakt van de faciliteiten van  de Gruyterfabriek. Buiten het feit dat de locatie inspirerend is ben ik uitermate te spreken over de dienstverlening. Een klantgerichte open communicatie, flexibele houding en zeer professioneel.
Een aanrader voor zakelijk vergaderen, lunchen en elkaar te ontmoeten!

Afdeling Sport en Recreatie | gemeente ’s-Hertogenbosch

Ons jaarlijks ’S-PORTCAFE was dit jaar bij F @degruyter.
Een topplek voor inspiratie, verbinding, kennis en ontmoeten.
De faciliteiten waren top en de lunch was heerlijk.
Frits denkt actief mee en is flexibel in het kijken naar mogelijkheden om er een top bijeenkomst te maken.
Dank voor de samenwerking.

Managing Director Intracto

F @degruyter is een verlengstuk van ons kantoor. Wij genieten regelmatig met relaties van een lunch bij Frits (en z’n team). Intracto huurt ook regelmatig zalen voor evenementen, waar we tientallen mensen ontvangen in een prettige omgeving. Parkeren is altijd makkelijk en we merken dat veel klanten ook regelmatig (blijven) werken in de Brasserie.
De lunchkaart is overzichtelijk, en daarom is het dus mogelijk om ‘snel’ even iets te eten. Het is belangrijk dat er een ‘huiskamer’ wordt gecreëerd in de Gruyterfabriek. Frits snapt hoe je een invulling geeft aan gastvrijheid.

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews