De Grote Zaal

Ben je voor een bedrijfsevent op zoek naar een ruimte die plaats biedt aan een grote groep mensen? Dan is De Grote Zaal in F @degruyter de zaal voor jou. Een zaal die van alle gemakken voorzien is in een creatieve omgeving. Wat wil je nog meer?

Inspirerende, industriële stijl

De Grote Zaal is op de begane grond en bevindt zich direct naast de brasserie. Onze grootste zaal bevindt zich niet alleen in de creatieve omgeving van De Gruyterfabriek, maar is volledig ingericht in een inspirerende en industriële stijl. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht. Samen maken wij jouw bedrijfsevent tot een groot succes.

Specificaties:

  • Oppervlakte: 228 m2
  • Hoogte: 3 meter
  • Meerdere zaalopstellingen mogelijk
  • Wifi aanwezig
  • Toegankelijk voor invaliden
  • Standaard uitgerust met een beamer, podium, microfoon en spots

Ervaringen van klanten

Hieronder vind je een greep uit de meningen van klanten die bij ons hebben gegeten of een vergadering of een event georganiseerd hebben. Wij presenteren met trots.

Managing Director Intracto

F @degruyter is een verlengstuk van ons kantoor. Wij genieten regelmatig met relaties van een lunch bij Frits (en z’n team). Intracto huurt ook regelmatig zalen voor evenementen, waar we tientallen mensen ontvangen in een prettige omgeving. Parkeren is altijd makkelijk en we merken dat veel klanten ook regelmatig (blijven) werken in de Brasserie.
De lunchkaart is overzichtelijk, en daarom is het dus mogelijk om ‘snel’ even iets te eten. Het is belangrijk dat er een ‘huiskamer’ wordt gecreëerd in de Gruyterfabriek. Frits snapt hoe je een invulling geeft aan gastvrijheid.

Afdeling Sport en Recreatie | gemeente ’s-Hertogenbosch

Ons jaarlijks ’S-PORTCAFE was dit jaar bij F @degruyter.
Een topplek voor inspiratie, verbinding, kennis en ontmoeten.
De faciliteiten waren top en de lunch was heerlijk.
Frits denkt actief mee en is flexibel in het kijken naar mogelijkheden om er een top bijeenkomst te maken.
Dank voor de samenwerking.

Medewerker Opleiden Trainen Oefenen Bevolkingszorg, Veiligheidsregio Brabant Noord

Ik heb voor een aantal evenementen en overleggen gebruik gemaakt van de faciliteiten van  de Gruyterfabriek. Buiten het feit dat de locatie inspirerend is ben ik uitermate te spreken over de dienstverlening. Een klantgerichte open communicatie, flexibele houding en zeer professioneel.
Een aanrader voor zakelijk vergaderen, lunchen en elkaar te ontmoeten!

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews