Het Volthuisje

Den Bosch is één van de blauwste steden van Noord-Brabant, een echte waterstad. Dus wat is er nog bijzonderder dan in Den Bosch te vergaderen op een mooie locatie aan het water? F @degrutyer bied je de mogelijkheid met Het Volthuisje. Rust en creativiteit staan hier centraal.

Met mooi uitzicht over het water

Het Volthuisje is een voormalig stroomhuisje en heeft een unieke ligging achter De Gruyterfabriek. Het Volthuisje is dé locatie om in alle rust te brainstormen, elkaar te ontmoeten of te vergaderen. Met het bijzondere uitzicht over het water wordt elke bijeenkomst gegarandeerd een succes.

En na inspanning komt natuurlijk ontspanning. Wat dacht je ervan om al borrelend met een mooie sloep richting de binnenstad van Den Bosch te varen? Wij regelen het voor je. Informeer vrijblijvend naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Specificaties:

  • Vergaderopstelling max. 15 pers.
  • Theateropstelling max. 25 pers.
  • Receptieopstelling max. 40 pers.
  • Oppervlakte: 45 m2
  • Hoogte: 3 meter
  • Meerdere zaalopstellingen mogelijk
  • Wifi aanwezig
  • Toegankelijk voor invaliden
  • Standaard uitgerust met een scherm en een flipover

Ervaringen van klanten

Hieronder vind je een greep uit de meningen van klanten die bij ons hebben gegeten of een vergadering of een event georganiseerd hebben. Wij presenteren met trots.

Managing Director Intracto

F @degruyter is een verlengstuk van ons kantoor. Wij genieten regelmatig met relaties van een lunch bij Frits (en z’n team). Intracto huurt ook regelmatig zalen voor evenementen, waar we tientallen mensen ontvangen in een prettige omgeving. Parkeren is altijd makkelijk en we merken dat veel klanten ook regelmatig (blijven) werken in de Brasserie.
De lunchkaart is overzichtelijk, en daarom is het dus mogelijk om ‘snel’ even iets te eten. Het is belangrijk dat er een ‘huiskamer’ wordt gecreëerd in de Gruyterfabriek. Frits snapt hoe je een invulling geeft aan gastvrijheid.

Afdeling Sport en Recreatie | gemeente ’s-Hertogenbosch

Ons jaarlijks ’S-PORTCAFE was dit jaar bij F @degruyter.
Een topplek voor inspiratie, verbinding, kennis en ontmoeten.
De faciliteiten waren top en de lunch was heerlijk.
Frits denkt actief mee en is flexibel in het kijken naar mogelijkheden om er een top bijeenkomst te maken.
Dank voor de samenwerking.

Medewerker Opleiden Trainen Oefenen Bevolkingszorg, Veiligheidsregio Brabant Noord

Ik heb voor een aantal evenementen en overleggen gebruik gemaakt van de faciliteiten van  de Gruyterfabriek. Buiten het feit dat de locatie inspirerend is ben ik uitermate te spreken over de dienstverlening. Een klantgerichte open communicatie, flexibele houding en zeer professioneel.
Een aanrader voor zakelijk vergaderen, lunchen en elkaar te ontmoeten!

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 3 reviews